Juoksuun paluu ohjelma - Kävely-juoksu intervallit

Juoksuun paluu ohjelma - Kävely-juoksu intervallit

9,99 €
sis. 24 % ALV
Oletko palaamassa juoksuun loukkaantumisen tai pitkän tauon jälkeen? Ota tästä ohjelma jonka avulla juoksuun paluu onnistuu!

Juoksuun paluu ohjelma - Kävely-juoksu intervallit

Juoksuun palaaminen loukkaantumisen tai vain pitkän tauon jälkeen voi olla vaikeaa. Moni aloittaa liian nopeasti, jolloin jalat kipeytyvät ja juokseminen jää mahdollisesti kokonaan pois. 

Juoksuun paluu ohjelma - Kävely-juoksu intervallit on suunniteltu liikkujille, jotka ovat juosseet aikaisemmin ja tavoittelevat paluuta säännölliseen juoksuharrastukseen, mutta pystyvät juoksemaan vain joitain minuutteja kerrallaan.

Juoksuun paluu ohjelma sisältää 20 viikon progressiivisen harjoitusohjelman, viikoittaiset minuuttimäärät juoksulle ja kävelylle sekä selkeän seurantakaavion. Juoksuun paluu ohjelma alkaa kävelyä ja juoksua vuorottelevilla intervalleilla ja päättyy tunnin juoksulenkkiin progressiivisesti juoksuvolyymiä nostaen. 

Ohjelman käyttöön ohjeistetaan ohjevideon avulla.

"Juoksuun paluu ohjelma on käytössä säännöllisesti vastaanotollani juoksijoiden ja liikkujien kanssa. Oikein käytettynä se on osoittautunut toimivan joka kerta, ja juoksuun paluu on onnistunut ohjelman noudattamisen aikana." -Sami Pesto, jalkaterapeutti

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.