Voimaa juoksuun - minimalistinen voimaohjelma juoksijalle

Voimaa juoksuun - minimalistinen voimaohjelma juoksijalle

65,00 €
sis. 24 % ALV
Nosta juoksusi uudelle tasolle! Minimalistinen ohjelma sisältää vain kaikkein tarpeellisimmat harjoitukset juoksijan voima kehittämiseen.

Voimaa juoksuun - minimalistinen voimaohjelma juoksijalle

Voimaa juoksuun - minimalistinen voimaohjelma kestävyysjuoksijalle on 8 viikon progressiivisesti kehittyvä ohjelma kehittämään juoksun suorituskykyä. 

Ohjelma sisältää kaksi osaa:

1. Voimaa juoksuun - minimalistinen voimaohjelma juoksijalle opas

- Voimaharjoittelun hyödyt juoksijalle teoria

- Minimalistinen harjoittelu teoria

- Yksityiskohtaiset ohjeet treenien suorittamiseen sekä videot alkulämmittelystä ja voimaliikkeistä

- Liikkeiden variointi vaihtoehdot

- Ohjelman terminologia ja ohjeet ohjelman lukemiseen

2. Minimalistinen voimaa juoksuun ohjelma Excel-taulukko

- 8vk treeniohjelma taulukkomuodossa omaan treenien seurantaan


Miksi minimalistinen? 

Ohjelma noudattaa “Minimum Effective Training Dose (METD) ajatusta, eli treenissä kuormitetaan kehoa juuri sen verran, että saadaan kehitystä, muttei enempää. Tämä motivoi treenaamaan! 

Miksi voimaohjelma? 

Lisäämällä voimaa voidaan kehittää juoksun taloudellisuutta, pienentää loukkaantumis-herkkyyttä ja lisätä juoksunopeutta, eli nousta juoksijana uudelle tasolle. 

Miksi juoksijoille? 

Juoksijat usein vieroksuvat voimaharjoittelua tai treenaavat voimaa kuitenkaan saamatta mitään tuloksia. Tämä ohjelma on suunniteltu juoksijalle helposti lähestyttäväksi, ja mahdollistaa myös juoksun treenaamisen. 

Miksi 8 viikkoa? 

8 viikkoa on lyhin aika jossa voi saada huomattavaa kehitystä myös minimalisten ohjelma avulla. 8 viikon aikana ehditään suorittaa kaksi voimajaksoa, jolloin toinen jakso rakennetaan ensimmäisen kehityksen päälle. 

Miksi voimaohjelma on suunniteltu kuntosalille? 

Jotta voimatreenit olisivat tehokkaita ja kehitys mahdollisimman hyvä pienelläkin sarjamäärällä, on sarjojen oltava suhteellisen raskaita. Kuntosalilla ulkoisen kuorman nostaminen riittävän suureksi onniistuu turvallisesti.  

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Henri K

Loistava voimaohjelma juoksijalle!

En odottanut, että 65€ saa näin laadukkaan ohjelman. Hyvin sopi juoksijalle. Kuntosalitreeni ei ole ollut itselle mikään juttu, mutta treenit on yllättävän nopeita tehdä.